Pauze Start

Workshop 'Borstvoeding, hoe gaat dat straks?'

De meeste pas bevallen vrouwen beginnen met het geven van borstvoeding. Door je goed voor te bereiden wordt de kans van slagen vergroot.

Inhoud
Wil je jouw kindje straks borstvoeding geven? Komt dan ter voorbereiding naar deze bijeenkomst, samen met je partner. Een verpleegkundige of lactatiekundige geeft informatie over borstvoeding en bespreekt wat de voor- en nadelen zijn. Daarnaast krijg je advies over:

  • Aanleggen van de baby
  • Voorkomen van problemen
  • Rol van de partner
  • Gezonde levensstijl

Opbouw
De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur. De 2e bijeenkomst vind in de week na de eerste bijeenkomst plaats, met uitzondering van de bijeenkomsten in Meppel; In Meppel wordt de cursus op 1 avond gegeven. Startdata voor de cursus bij jou in de buurt vind je mbv de cursuszoeker.

Kosten
Deelname aan deze cursus is gratis. 

Bijzonderheden
De cursus start alleen bij voldoende deelname.

Meer informatie en aanmelden.
Voor meer informatie of telefonisch aanmelden kun je contact opnemen met het cursusbureau via tel. 088-3833101 (op werkdagen bereikbaar van 8.00 - 16.30 uur) Voor inhoudelijke vragen over de workshop kun je het beste bellen op woensdag of donderdag. 
Tip: Aanmelden kun je ook heel gemakkelijk online doen via de Cursuszoeker.


Met onderstaande Cursuszoeker zie je snel wanneer de Workshop Borstvoeding bij jou in de buurt georganiseerd wordt én je kunt je gelijk ook aanmelden.

Zoek op postcode/ plaats en vind snel de cursus locaties.