Pauze Start

Mijn Kinddossier

Icare JGZ werkt met ‘Mijn Kinddossier’. Dit is een online portaal waarin je als ouder onder meer informatie kunt vinden over de ontwikkeling van je kind(eren) in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het is ook de plek waar je gemakkelijk online een afspraak kunt maken of wijzigen met het consultatiebureau. Vul na het inloggen gelijk je actuele e-mailadres in, zo maak je optimaal gebruik van Mijn Kinddossier.
 

 

In het met DigiD beveiligde portaal kun je als ouder onder meer:

  • Groeidiagrammen van je kind(eren) van 0 tot 4 jaar inzien
  • Adviezen van de jeugdverpleegkundige of –arts nog eens teruglezen
  • Opvoedinformatie inzien
  • Zelf afspraken met het consultatiebureau plannen of wijzigen
  • Het groeiboekje 'Hoi Wereld' bekijken.

Vragen?
Heb je vragen over Mijn Kinddossier? Stuur dan een e-mail naar mijnkinddossier@icare.nl. Mocht het niet lukken om een afspraak te maken in Mijn Kinddossier, dan kun je contact opnemen met het afsprakenbureau via 088-38 33 100. Meer informatie vind je ook in de folder, veelgestelde vragen en handleiding.

Waarom Mijn Kinddossier?
Met Mijn Kinddossier heb je als ouder nog meer zelf in de hand wanneer je gebruik wilt maken van het consultatiebureau. In overleg met jou kijken we aan welke zorg jij en je kind behoefte hebben en hoe vaak je op het bureau wilt komen. Via Mijn Kinddossier maak of wijzig je vervolgens gemakkelijk online een afspraak. Het uiteindelijke doel van Mijn Kinddossier is om ouders toegang te geven tot het gehele dossier van hun kind(eren). Deze functionaliteit is in ontwikkeling en zal in een later stadium toegevoegd worden.

Eind vorig jaar hield Icare JGZ een onderzoek naar de behoeften van ouders als het gaat om online toepassingen. Hierin gaven ouders duidelijk aan dat zij enthousiast zijn over de mogelijkheid om online afspraken te kunnen plannen en het online kunnen raadplegen van het kinddossier via een beveiligd portaal. Met de start van Mijn Kinddossier komen we aan een groot deel van deze wensen tegemoet.

 


 

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.