Pauze Start

Gastspreker Stefan Kleintjes in borstvoedingcafé

2026

24 juli 2013

Stefan Kleintjes, eigenaar van Borstvoeding.com, kinderdietist en lactatiekundige IBCLC komt op bezoek in Borstvoedingcafé Zwolle. Op donderdag 12 september a.s. geeft hij een lezing over introduceren van vaste voeding naast de melkvoeding voor zuigelingen.

Stefan kleintjes is eigenaar van Kenniscentrum Borstvoeding (borstvoeding.com), kinderdiëtist en lactatiekundige IBCLC en heeft veel boeken geschreven over voeding voor kinderen en dan met name over borstvoeding& bijvoeding. Hij is vanaf 10.00 in het Borstvoedingcafé aanwezig om te vertellen over het onderwerp Introduceren van vaste voeding bij zuigelingen. Hij zal ingaan op, wanneer en hoe begin je met vast voedsel aan te bieden bij zuigelingen. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst. In verband met de te verwachten drukte graag voor 9 september opgeven via a.vankeulen@icare.nl’. Wees er snel bij want vol=vol.

Borstvoedingcafé Zwolle
Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, Zwolle terecht voor advies en tips over borstvoeding. Iedereen met jonge kinderen is welkom omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingcafé is altijd een lactatiekundige van Icare of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. De komende tijd gaat het Borstvoedingcafé meer gastsprekers uitnodigen.

  • 7 november Lia Bakker, Kinderfysiotherapeut.

Blijf op de hoogte van de activiteiten en volg op www.twitter.com @borstvoedingkv of kijk op facebook Borstvoedingcafe Zwolle. https://www.facebook.com/borstvoedingcafe.zwolle?ref=tn_tnmn

Geplaatst op: 24-7-2013

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.