Pauze Start

Mijn Kinddossier

Icare JGZ werkt met ‘Mijn Kinddossier’. Dit is een online portaal waarin je als ouder onder meer informatie kunt vinden over de ontwikkeling van je kind(eren) in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het is ook de plek waar je gemakkelijk online een afspraak kunt maken of wijzigen met het consultatiebureau. Je logt in met jouw DigiD. Vul na het inloggen gelijk je actuele e-mailadres in, zo maak je optimaal gebruik van Mijn Kinddossier.

Let op: Vanaf 9 september 2019 werken we in de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek met het
Jeugddossier Noord-Veluwe.
Klik hier om in te loggen in Portaal Jeugd Noord-Veluwe
 


In het met DigiD beveiligde portaal kun je als ouder onder meer:

  • Groeidiagrammen van je kind(eren) van 0 tot 4 jaar inzien
  • Adviezen van de jeugdverpleegkundige of –arts nog eens teruglezen
  • Opvoedinformatie inzien
  • Zelf afspraken met het consultatiebureau plannen of wijzigen
  • Het groeiboekje 'Hoi Wereld' bekijken.

Lukt het inloggen niet?
Heb je problemen bij het inloggen, krijg je bijvoorbeeld een foutmelding? Stuur dan een e-mail naar mijnkinddossier@icare.nl (met vermelding van de naam van je kind en de gemeente waar jullie wonen). Vaak is het probleem snel op te lossen.
Let op: een foutmelding kan ook veroorzaakt worden doordat je een oudere webbrowser gebruikt. Mijn Kinddossier wordt ondersteund door de volgende browsers:
- Internet Explorer: versie 11
- Google Chrome:  versie 77 of hoger
- Mozilla Firefox:    versie 59 of hoger
                     

Andere vragen?
Heb je vragen over Mijn Kinddossier? In de folder, de handleiding of bij de veelgestelde vragen vind je veel informatie. Vind je niet het antwoord wat je zoekt?  Stuur dan een e-mail naar mijnkinddossier@icare.nl (met vemelding van de naam en geboortedatum van je kind en de gemeente waar jullie wonen). Mocht het niet lukken om een afspraak te maken in Mijn Kinddossier, dan kun je op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur contact opnemen met het afsprakenbureau via 088-38 33 100.

Waarom Mijn Kinddossier?
Met Mijn Kinddossier heb je als ouder nog meer zelf in de hand wanneer je gebruik wilt maken van het consultatiebureau. In overleg met jou kijken we aan welke zorg jij en je kind behoefte hebben en hoe vaak je op het bureau wilt komen. Via Mijn Kinddossier maak of wijzig je vervolgens gemakkelijk online een afspraak. Meer over de achtergronden van Mijn Kinddossier en de visie van Icare JGZ vind je in het filmpje 'Ouder en Kind Centraal'.

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.