Pauze Start
Informatie over ZIVVER

Ontvang je een mail van Icare JGZ met informatiegevoelige gegevens? Dan is deze mail via Zivver verstuurd en beveiligd met een code. 
Je opent het bericht door te klikken op de blauwe link met de tekst 'Klik voor bericht'. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet je een sms-code of toegangscode invoeren, of je ontvangt een verificatiemail.

Bericht openen met een sms-code
Klik op 'Klik voor bericht' en daarna op 'SMS sturen'. Vul daarna de code in die je op je telefoon ontvangt, zodat je de mail kunt openen. In onderstaande video zie je hoe dit gaat:

Bericht openen met een toegangscode
De afzender heeft telefonisch, via mail of persoonlijk een toegangscode doorgegeven. Klik op 'Klik voor bericht' en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. In onderstaande video zie je hoe dit gaat:

Bericht openen met verificatiemail

  • Klik op 'Klik voor bericht'. Je kom nu op de website van Zivver;
  • Klik op 'E-mail versturen'. Je ontvangt nu een nieuwe e-mail.
  • Ga naar je mailbox en open deze mail. Klik hierin op 'Klik voor toegang' en je kunt deze mail lezen.

In deze video ziet je hoe dit gaat: 

Geef wijzigingen in jouw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Geef deze wijzigingen door aan je contactpersoon bij Icare JGZ of het pas het zelf aan in het klantportaal.

Meer over ZIVVER
Met ZIVVER kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wilt versturen. Verstuur je een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?
Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.

 

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.