Pauze Start
Informatie over ZIVVER

Veilige e-mails van Icare JGZ via ZIVVER

Als Icare JGZ gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze klanten en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. 

Icare JGZ gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie
Icare JGZ gebruikt vanaf 29 oktober 2020 het programma ‘ZIVVER’ om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan jij de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe open je een bericht dat veilig is verstuurd?
Heb je een veilige e-mail ontvangen van Icare JGZ? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet je een sms-code of een toegangscode invoeren, óf je ontvangt een zogenoemde verificatiemail (zie hieronder). 

- Bericht openen met een sms-code
Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die je op jouw telefoon ontvangt. Nu kun je het bericht lezen. In deze video ziet je hoe dit gaat:

- Bericht openen met een toegangscode
Je hebt een beveiligd bericht ontvangen. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan jou doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op ‘Klik voor bericht’ en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender. In deze video zie je hoe dit gaat:

- Bericht openen met verificatiemail
Je hebt een beveiligd bericht ontvangen. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Je wordt in het beveiligde bericht gevraagd een verificatiemail op te vragen. Klik op ‘Klik voor bericht’. Je gaat nu naar de website van ZIVVER. Klik op ‘E-mail sturen’. Je ontvangt nu een nieuwe e-mail. Ga naar je mailbox en open deze e-mail. Klik hierin op ‘Klik voor toegang’. Let op: je kunt deze e-mail slechts 10 minuten gebruiken. In deze video ziet je hoe dit gaat: 

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kunt dan in het antwoordveld direct jouw reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in jouw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat jouw wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Geef deze wijzigingen door aan jouw contactpersoon bij Icare JGZ of het pas het zelf aan in Mijn Kinddossier of in het Jeugdossier Noord-Veluwe.

Meer over ZIVVER
Met ZIVVER kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wilt versturen. Verstuur je een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?
Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.

 

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.