Pauze Start

Klantportaal Jeugddossier Drenthe & Flevoland

In Drenthe en Flevoland  werken we met het klantportaal Jeugddossier.  Via dit online portaal heb je toegang tot het volledige dossier van je kind(eren). Natuurlijk kun je er online een afspraak maken of wijzigen met het consultatiebureau. Ook stel je er gemakkelijk online je vragen aan jouw JGZ team. Zo kunnen we je nog beter helpen bij vragen over het veilig en gezond opgroeien van je kind. 


In het met DigiD beveiligde portaal kun je als ouder onder meer:

  • Gezondheidsinformatie inzien (bijvoorbeeld groeigegevens, onderzoeken, vaccinaties)
  • Vragen stellen aan de jeugdarts, jeugdverpleegkundige of andere JGZ professionals
  • Nalezen wat besproken is tijdens contacten met Icare Jeugdgezondheidszorg
  • Informatie toevoegen
  • Afspraken plannen en wijzigen met het consultatiebureau

Lukt het inloggen niet?
Heb je problemen bij het inloggen, krijg je bijvoorbeeld een foutmelding? Stuur dan een e-mail naar klantportaal@icarejgz.nl (met vermelding van de naam van je kind en de gemeente waar jullie wonen). Vaak is het probleem snel op te lossen.
Let op: een foutmelding kan ook veroorzaakt worden doordat je een oudere webbrowser gebruikt. Het klantportaal Jeugddossier wordt ondersteund door de volgende browsers:
- Internet Explorer: versie 11
- Google Chrome:  versie 77 of hoger
- Mozilla Firefox:    versie 59 of hoger                 

Andere vragen?
Heb je vragen over het klantportaal Jeugddossier? In de folder of bij de veelgestelde vragen vind je veel informatie. Vind je niet het antwoord wat je zoekt?  Stuur dan een e-mail naar klantportaal@icarejgz.nl  (met vemelding van de naam en geboortedatum van je kind en de gemeente waar jullie wonen).
Mocht het niet lukken om een afspraak te maken in het klantportaal, dan kun je op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur contact opnemen met het afsprakenbureau via 088-38 33 100.

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.