Pauze Start

Jeugddossier Noord-Veluwe

In Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek werken wij nauw samen met GGD NOG en Stichting Jeugd Noord-Veluwe in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Met als doel ouders en kinderen zo goed mogelijk te helpen bij vragen over veilig en gezond opgroeien. Wij vinden dat daarbij een Jeugddossier past dat je als ouder altijd kunt inzien en zelf beheert. Het gaat tenslotte om jouw kind. Bovendien zorgt het Jeugddossier Noord-Veluwe ervoor dat we als CJG nog beter kunnen samenwerken.


Lukt het inloggen niet?
Heb je met je DigiD geen toegang tot het portaal Jeugddossier Noord-Veluwe of krijg je bijvoorbeeld een foutmelding? Stuur dan een e-mail naar jeugddossier@cjgnoordveluwe.nl (met vermelding van de naam van je kind en de gemeente waar jullie wonen). Vaak is het probleem snel op te lossen.

Let op: een foutmelding kan ook veroorzaakt worden doordat je een oudere webbrowser gebruikt. Het Jeugddossier Noord-Veluwe wordt ondersteund door de volgende browsers:
- Internet Explorer: versie 11
- Google Chrome:  versie 77 of hoger
- Mozilla Firefox:    versie 59 of hoger            

Lukt het afspraak maken niet?
Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, neem dan contact op met het Afsprakenbureau: 088-38 33 100 (lokaal tarief), bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur. 

Andere vragen?
Meer weten over het Jeugddossier Noord-Veluwe? Op de informatiepagina vind je onder andere de veelgestelde vragen. 

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.