Pauze Start

Icare JGZ Elburg
Lange Wijden 33
8081 VS  Elburg

Maternale vaccinaties voor zwangeren (22 weken prik)
Locatie: Consultatiebureau CJG Elburg, Lange Wijden 33

Wil je een afspraak voor de kinkhoestvaccinatie en/of griepprik? Stuur een mail naar jgz@cjgelburg.nl, onder vermelding van 'Maternale vaccinatie', met daarin je naam en telefoonnummer. 

De maternale vaccinaties worden gegeven op:

  • Maandag- en donderdagmiddag in Elburg

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de maternale vaccinaties? Download dan de folder met informatie over de kinkhoestvaccinatie op de RIVM website en kijk hier voor informatie over de griepvaccinatie. 
Om de veiligheid van het gebruik van vaccinaties in de zwangerschap te bewaken, doet bijwerkingencentrum Lareb hier onderzoek.naar. Iedere zwangere vrouw kan hieraan meedoen. Lees hier meer over het onderzoek en vul de vragenlijst in.


Inloopspreekuren
Het medisch spreekuur van de jeugdarts vindt plaats elke dinsdag van 13.00-14.00 uur (op afspraak - mail hiervoor naar jgz@cjgelburg.nl
Het jeugdverpleegkundig spreekuur vindt plaats elke donderdag van 13.00-14.00 uur (zonder afspraak)

Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via portaal.jeugdnoordveluwe.nl. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam van je kind, geboortedatum en woonplaats.

Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het portaal.jeugdnoordveluwe.nl, ga naar het inloopspreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

Algemene vragen
Secretariaat Icare JGZ 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of mail infojgz@icare.nl.

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET