Pauze Start

Icare JGZ Meppel
Zuiderlaan 197e (gevestigd in gebouw 't Palet)
7944 EE  Meppel 

Maternale vaccinaties voor zwangeren (22 weken prik)
Wil je een afspraak voor de kinkhoestvaccinatie en/of griepvaccinatie? Stuur dan een mail naar jgzmeppel@icare.nl onder vermelding van 'Maternale vaccinatie', met daarin je naam en telefoonnummer. Dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren op het inloopspreekuur.

Inloopspreekuren:

  • Elke dinsdag en vrijdag: 13:00-14:00 uur;
  • Elke donderdag: 9:30-10:30 uur.

M.u.v. feestdagen - en in de schoolvakanties is er alleen op dinsdag inloopspreekuur.

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de maternale vaccinaties? Download dan de folder met informatie over de kinkhoestvaccinatie op de RIVM website en kijk hier voor informatie over de griepvaccinatie.
Om de veiligheid van het gebruik van vaccinaties in de zwangerschap te bewaken, doet bijwerkingencentrum Lareb hier onderzoek.naar. Iedere zwangere vrouw kan hieraan meedoen. Lees hier meer over het onderzoek en vul de vragenlijst in.


Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via het klantportaal Jeugddossier. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat JGZ door een mail te sturen naar infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam van je kind, geboortedatum en woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Inloopspreekuren
De inloopspreekuren zijn op afspraak. Wil je gebruik maken van ons inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar jgzmeppel@icare.nl, dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren (let op: dit mailadres kan uitsluitend gebruikt worden voor de aanvraag voor een bezoek aan het inloopspreekuur).

De inloopspreekuren vinden plaats:

  • Elke dinsdag en vrijdag: 13:00-14:00 uur;
  • Elke donderdag: 9:30-10:30 uur.

M.u.v. feestdagen - en in de schoolvakanties is er alleen op dinsdag inloopspreekuur

Er is gratis parkeergelegenheid naast het pand aanwezig.

Borstvoedingsspreekuur van de lactatiekundige
Voor alle vragen rondom borstvoeding is er elke 1e en 3e maandagmorgen van 9.00-10.00 uur een lactatiekundig inloopspreekuur met lactatiekundige Alita van Keulen. M.u.v. feestdagen.

Let op! geen borstvoedingsspreekuur op: 6 en 20 mei, 7 oktober en 18 november

Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het klantportaal Jeugddossier, ga naar het inloopspreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

Algemene vragen
Voor algemene vragen kun je bellen naar het secretariaat van Icare JGZ via 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of door te mailen naar: infojgz@icare.nl.

Sociaal team Meppel

Sociaal Team Meppel

Facebookgroep
Facebookgroep 'Moeders in Meppel'

Afbeeldingsresultaat voor facebook

 

 

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET