Pauze Start

Icare JGZ Nunspeet
Stationsplein 18
8071 CH  Nunspeet
jgz@cjgnunspeet.nl

Maternale vaccinaties voor zwangeren (22 weken prik)
De kinkhoestvaccinatie en/of griepvaccinatie wordt gegeven in CJG Nunspeet, Stationsplein 18 

Inloopspreekuur

  • Elke donderdag van 14.00-14.30 uur
    Een afspraak maken is niet nodig. 

Let op geen inloopspreekuur op:

  • Donderdag 3 oktober 2024
  • Donderdag 26 december 2024
  • Donderdag 2 januari 2025

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de maternale vaccinaties? Download dan de folder met informatie over de kinkhoestvaccinatie op de RIVM website en kijk hier voor informatie over de griepvaccinatie.
Om de veiligheid van het gebruik van vaccinaties in de zwangerschap te bewaken, doet bijwerkingencentrum Lareb hier onderzoek.naar. Iedere zwangere vrouw kan hieraan meedoen. Lees hier meer over het onderzoek en vul de vragenlijst in.

“Dit inloopspreekuur is bedoeld voor zwangeren wonende in de gemeente Nunspeet (Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst).”

ROTA vaccin. 

ROTA vaccin. voor kinderen geboren vanaf 1-1-2024 inloopspreekuur in Nunspeet op elke maandag van 14.00 tot 14.30 uur zonder afspraak.

Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via portaal.jeugdnoordveluwe.nl. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau van Icare JGZ: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat van Icare JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam van je kind, geboortedatum en woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Inloopspreekuur 0-4 jaar

  • Maandag en donderdag van 13.00-14.00 uur.

Onze inloopspreekuren zijn alleen op afspraak. Wil je gebruikmaken van ons inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar jgz@cjgnunspeet.nl. Dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren. 


Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het portaal.jeugdnoordveluwe.nl, ga naar het inloopspreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

Algemene vragen
Secretariaat Icare JGZ 088-38 33 101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur).

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET