Pauze Start

Icare JGZ Wezep
Marienrade 3
8091 XS  Wezep

Kinkhoestvaccinatie voor zwangeren (22 weken prik)
De kinkhoestvaccinatie is op afspraak. Stuur hiervoor een mail naar jgz@cjgoldebroek.nl

Meer informatie
Meer informatie over de 22 weken prik en de veelgestelde vragen over de kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen kun je vinden op de site van het RIVM. Voor meer informatie over de kinkhoestvaccinatie in combinatie met de coronavaccinatie klik je hier.


Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via portaal.jeugdnoordveluwe.nl. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam en geboortedatum van je kind en woonplaats. 
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Voor vragen, inentingen, wegen etc. kun je gebruik maken van onze inloopspreekuren
Onze inloopspreekuren zijn alleen op afspraak. Wil je gebruikmaken van ons inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar jgz@cjgoldebroek.nl Dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren

De inloopspreekuren zijn in:

  • Oldebroek: dinsdag van 13.00-14.00 uur (Stouwdamsweg 4e);
  • Wezep: donderdag van 13.00-14.00 uur (Mariënrade 3).


Inloopspreekuur lactatiekundige
Het lactatiekundig inloopspreekuur vindt op afspraak plaats op de 1e en 3e dinsdag van de maand in Oldebroek van 13.00-14.00 uur. Stuur hiervoor een mail naar jgz@cjgoldebroek.nl.
Bij niet dringende vragen over je kindje, kun je ook direct mailen aan het team jeugdverpleegkundigen via jgz@cjgoldebroek.nl, onder vermelding van de naam en geboortedatum van je kindje. Je mail wordt in elk geval binnen 3 werkdagen behandeld.

Voor dringende vragen kun je 24 uur per dag bellen met de Zorgcentrale 0900-8833
Een verpleegkundige probeert je verder te helpen en zij sturen een bericht naar het team.
Wij behandelen deze in elk geval binnen 2 werkdagen.

Maak je je direct zorgen over de gezondheid van je kindje, dan kun je het best contact opnemen met je eigen huisarts.

Algemene vragen

Voor algemene vragen kun je bellen naar het secretariaat van Icare JGZ via 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of door te mailen naar: infojgz@icare.nl.

Voorbereiden op het consult
Icare JGZ werkt volgens een nieuwe werkvorm, namelijk vraaggericht werken. Centraal daarbij staat dat jij als ouder/verzorger de regie hebt tijdens een consult. Om je hierbij te helpen is er in samenwerking met ouders een aantal vragen opgesteld. Uit onderzoek in de gemeente Oldebroek en Wezep bleek namelijk dat ouders het prettig vinden om zich op die manier voor te kunnen bereiden.

Om een consult op het consultatiebureau zo waardevol mogelijk te maken is het handig om vooraf onderstaande vragen te beantwoorden. Zo komen de onderwerpen aan bod die voor jou als ouder belangrijk zijn.
1. Wat wil je bespreken tijdens een consult?
2. Wat gaat er goed met betrekking tot de motorische ontwikkeling, voeding, spraak-taal ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling?
3. Wat gaat er minder goed met betrekking tot de motorische ontwikkeling, voeding, spraak-taal ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling?
4. Zou de huidige thuissituatie van invloed kunnen zijn op de gezondheid en/of gedrag van je kind? En hoe kun je dit zien?
5. Hoe ervaar je het ouderschap? Wat voor cijfer geef je jezelf?


Je kunt als je dat wilt de vragenlijst ook printen en invullen.

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET