Pauze Start

Icare JGZ Zuidlaren
Koningstraat 2e
9471 GG
  Zuidlaren
jgztynaarlo@icare.nl

 

Maternale vaccinaties voor zwangeren (22 weken prik)
Wil je een afspraak voor de kinkhoestvaccinatie en/of griepvaccinatie? Stuur een mail naar jgztynaarlo@icare.nl onder vermelding van 'Maternale vaccinatie', met daarin je naam en telefoonnummer. Dan ontvang je van ons een beveiligde mail met een code op je telefoon.

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de maternale vaccinaties? Download dan de folder met informatie over de kinkhoestvaccinatie op de RIVM website en kijk hier voor informatie over de griepvaccinatie.
Om de veiligheid van het gebruik van vaccinaties in de zwangerschap te bewaken, doet bijwerkingencentrum Lareb hier onderzoek.naar. Iedere zwangere vrouw kan hieraan meedoen. Lees hier meer over het onderzoek en vul de vragenlijst in.


Inloopspreekuren consultatiebureau
Onze inloopspreekuren zijn alleen op afspraak.Wil je gebruikmaken van ons inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar jgztynaarlo@icare.nl. Dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren.

 • De tweede donderdag van 13.00-14.00 uur;
 • De derde woensdag van 13.00-14.00 uur;
 • De vierde donderdag van 13.00-14.00 uur.


Informatie over het  dragen van je kind
Baby's en peuters vinden het heerlijk om gedragen te worden en het is ook nog eens heel erg goed voor ze. Net als fietsen, koken of kaartlezen is een draagdoek knopen niet moeilijk, als je eenmaal weet hoe het moet. 
Overweeg je je kindje te dragen en ben je op zoek naar een draagadvies van een draagdoekconsulent, plan dan een afspraak. Dit kan je doen door een mail te sturen naar: jgztynaarlo@icare.nl, t.a.v. Hennie van der Linde, jeugdverpleegkundige Icare JGZ. Tijdens de afspraak neem ik de tijd om jouw vragen te bespreken en kan ik daarnaast verschillende draagsystemen met je doornemen en/of oefenen.

Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via het klantportaal Jeugddossier. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam van je kind, geboortedatum en woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het klantportaal Jeugddossier, ga naar het inloopspreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

Algemene vragen
Voor algemene vragen kun je bellen naar het secretariaat van Icare JGZ via 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of door te mailen naar: infojgz@icare.nl.

Medewerkers

 • Marion van Beem jeugdarts
 • Rianne Koster -  verpleegkundig specialist
 • Marielle Spoelman - jeugdverpleegkundige
 • Welmoed Abbes - jeugdverpleegkundige
 • Hennie van der Linde - jeugdverpleegkundige, Video Home Trainer
 • Eeke Deelstra - jeugdverpleegkundige en video hometrainer
 • Lianne Burema - jeugdverpleegkundige
 • Laura Nicolai - jeugdverpleegkundige
 • Eljanne Hommes - consultatiebureau-assistente
 • Lammi Darwinkel - consultatiebureau-assistente
 • Martine Bos - teamsecretaresse
 • Luce Olminkhof - orthopedagoog

Facebookgroep
Facebookgroep 'Ouders in Tynaarlo'

Afbeeldingsresultaat voor facebook

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET