Pauze Start

Onderdeel van Espria

Afbeelding: Logo_Espria

Icare Jeugdgezondheidszorg is onderdeel van Espria. Espria is een netwerk van zorgorganisaties. Samen werken we aan zorg voor de toekomst, voor de gezondheid van mensen in een zorgzame samenleving. Ouderenzorg, wijkverpleging, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdgezondheidszorg, zorg nabij en informele zorg. Samen maken we de zorg elke dag iets beter. Espria is in diverse regio's in een groot deel van Nederland vertegenworodigd. Zo zijn we gezamenlijk in staat om onderling, en ook met andere netwerkpartners, te zoeken naar verbinding, om te kijken waar we gezamenlijk kwaliteit van leven voor mensen kunnen verbeteren én hoe we ons kunnen onderscheiden als werkgever.

Weerbaarheid versterken

Vanuit de missie ‘Weerbaarheid van mensen versterken’ biedt Espria wonen, service, zorg en begeleiding in heel Nederland. Espria staat dicht bij haar cliënten, die bestaan uit mensen van alle leeftijden met een beperking of behoefte aan ondersteuning. Espria zorgt ervoor dat zij zelf de regie over hun eigen leven houden en zodoende onderdeel van de samenleving blijven.

Espria wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die op haar beurt weer onder toezicht staat van de Raad van Commissarissen. Naast Icare Thuisbegeleiding, Icare Jeugdgezondheidszorg en Icare Verpleging & Verzorging maken o.a. De Trans, Evean, Zorggroep Meander, GGZ-Drenthe en Zorgcentrale Noord ook deel uit van het concern Espria. 

Wil je meer informatie over Espria? 
Kijk dan op www.espria.nl. Hier vind je ook het Espria jaarverslag.

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.