Pauze Start

Icare JGZ Lelystad Atolplaza
Schor 11
8224 CM  Lelystad
JGZLelystad@icare.nl

Kinkhoestvaccinatie voor zwangeren (22 weken prik) 

Je kunt bij het consultatiebureau een afspraak maken voor de vaccinatie. Mail hiervoor je naam en telefoonnummer naar JGZLelystad@icare.nl. Wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Je kunt terecht op de volgende locaties:

Meer informatie
Meer informatie over de 22 weken prik en de veelgestelde vragen over de kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen kun je vinden op de site van het RIVM
Voor meer informatie over de kinkhoestvaccinatie in combinatie met de coronavaccinatie klik je hier.


Inloopspreekuur consultatiebureau
Onze inloopspreekuren zijn momenteel alleen op afspraak. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van jou, je kind en onze medewerkers zoveel mogelijk garanderen. Wil je gebruikmaken van ons inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar cbteamatolplaza@icare.nl Dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren

  • Maandag van 11.30-12.00 uur
  • Dinsdag van 11.30-12.00 uur 
  • Woensdag van 09.00-11.00 uur  
  • Donderdag van 11.30-12.00 uur 

Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via het klantportaal Jeugddossier. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam van je kind, geboortedatum en woonplaats.

Vragen over opvoeden en opgroeien
Bel naar 088-0029922 of mail je vraag naar:JGZLelystad@icare.nl

Afbeeldingsresultaat voor facebook

Facebookgroep 'Ouders in Lelystad'  
 

Limonadebrigade
De LimonadeBrigade Lelystad is dé plek in Lelystad om te ontdekken, kletsen en spelen. Andere ouders en kinderen te ontmoeten, het gezellig te hebben en lekker jezelf te zijn! Heb je zin om samen met je kind(eren) iets te gaan doen, neem dan eens een kijkje in de agenda op onze website. Er staat volop inspiratie voor je klaar! 

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET