Pauze Start

Icare JGZ Putten
Brinkstraat 91
3881 BP  Putten
jgz@cjgputten.nl

Maternale vaccinaties voor zwangeren (22 weken prik)
Locatie: Consultatiebureau Putten, Brinkstraat 91

De kinkhoestvaccinatie en/of griepvaccinatie voor zwangeren (22 weken prik) is op de eerste maandag van de maand van 11.00-12.00 uur en op de eerste dinsdag van de maand van 13.00-14.00 uur te halen op locatie in Putten. Een afspraak maken is niet nodig.

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.
 

Wil je nog meer informatie over de 22 weken prik?
Kijk dan hier of download de folder met informatie over de kinkhoestvaccinatie op de RIVM website en kijk hier voor informatie over de griepvaccinatie. 

Om de veiligheid van het gebruik van vaccinaties in de zwangerschap te bewaken, doet bijwerkingencentrum Lareb hier onderzoek.naar. Iedere zwangere vrouw kan hieraan meedoen. Lees hier meer over het onderzoek en vul de vragenlijst in.


Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via portaal.jeugdnoordveluwe.nl. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau van Icare JGZ: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat van Icare JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam en geboortedatum van je kind en woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het portaal.jeugdnoordveluwe.nl, ga naar het inloopspreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

Algemene vragen
Voor algemene vragen kun je bellen naar het secretariaat van Icare JGZ via 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of door te mailen naar: infojgz@icare.nl.

Inloopspreekuren

Onze inloopspreekuren zijn vrij toegankelijk. Een afspraak maken is dus niet nodig.
Let op: Per 1 maart vervalt tot nader bericht helaas het inloopspreekuur op dinsdag.

  • Maandag: 16.15 - 17.00 uur
  • Donderdag: 11.30 - 12.00 uur

Inloopspreekuur lactatiekundige
Let op: het lactatiekundig spreekuur is alleen op afspraak.
In Putten is iedere 2e donderdag van de maand een lactatiekundig inloopspreekuur van 11.30-12.30 uur.
 

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET