Pauze Start

Icare Jeugdgezondheidszorg Zeewolde
Gezondheidscentrum de Pyramide
de Weerdt 11
3891 BL  Zeewolde
jgzzeewolde@icare.nl
 

Kinkhoestvaccinatie voor zwangeren (22 weken prik)
Locatie: Consultatiebureau Zeewolde, gezondheidscentrum de Pyramide, de Weerdt 11, 3891 BL Zeewolde

Let op: de kinkhoestvaccinatie is op afspraak tijdens het spreekuur op

               -woensdagen tussen 13 en 14.00uur

Je kunt om een afspraak te maken mailen met jgzzeewolde@icare.nlWil je je telefoonnummer daarbij doorgeven? Je ontvangt dan ons een beveiligde mail met een afspraak. De mail kan geopend met een code die je ontvangt op de telefoon.

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.

Meer informatie
Wil je nog meer informatie over de 22 weken prik? Download dan de folder op de RIVM website.


Inloopspreekuren consultatiebureau
Onze inloopspreekuren zijn alleen op afspraak.Wil je gebruikmaken van ons inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar jgzzeewolde@icare.nl. Dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren.

  • maandag tussen 9.00-10.00 uur;
  • woensdag tussen 13.00-14.00 uur.


Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via het klantportaal Jeugddossier. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam en geboortedatum van je  kind en woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Vragen over opvoeden en opgroeien
Stel je vraag in het klantportaal Jeugddossier of via de Zorgcentrale: 0900 88 33, alle dagen 24 uur per dag bereikbaar.
 
Algemene vragen
Voor algemene vragen kun je bellen naar het secretariaat van Icare JGZ via 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of door te mailen naar: infojgz@icare.nl.

Facebook
We hebben ook een facebookpagina, hier zijn leuke weetjes te vinden. https://www.facebook.com/consultatiebureauzeewolde.

Afbeeldingsresultaat voor facebook

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET