Pauze Start

Icare Jeugdgezondheidszorg Zeewolde
Gezondheidscentrum de Pyramide
de Weerdt 11
3891 BL  Zeewolde
jgzzeewolde@icare.nl
 

Maternale vaccinaties voor zwangeren (22 weken prik)
Locatie: Consultatiebureau Zeewolde, gezondheidscentrum de Pyramide, de Weerdt 11, 3891 BL Zeewolde

Wil je een afspraak voor de kinkhoestvaccinatie en/of griepvaccinatie? Stuur een mail naar jgzzeewolde@icare.nl onder vermelding van 'Maternale vaccinatie', met daarin je naam en telefoonnummer. Je ontvangt dan een beveiligde mail met een afspraak. De mail kan geopend met een code die je ontvangt op de telefoon.

De spreekuren in Zeewolde vinden plaats op maandagen van 9.00-10.30uur en woensdagen van 13.00-14.00 uur.

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.
 

Wil je nog meer informatie over de 22 weken prik?
Kijk dan hier of download de folder met informatie over de kinkhoestvaccinatie op de RIVM website en kijk hier voor informatie over de griepvaccinatie. 

Om de veiligheid van het gebruik van vaccinaties in de zwangerschap te bewaken, doet bijwerkingencentrum Lareb hier onderzoek.naar. Iedere zwangere vrouw kan hieraan meedoen. Lees hier meer over het onderzoek en vul de vragenlijst in.


Spreekuren consultatiebureau
Onze spreekuren zijn alleen op afspraak.Wil je gebruikmaken van ons spreekuur, stuur dan een mailtje naar jgzzeewolde@icare.nl. Dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren.

  • maandag tussen 9.00-10.30 uur;
  • woensdag tussen 13.00-14.00 uur.


Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via het klantportaal Jeugddossier. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam en geboortedatum van je  kind en woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het klantportaal Jeugddossier, ga naar het spreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.
 
Algemene vragen
Voor algemene vragen kun je bellen naar het secretariaat van Icare JGZ via 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of door te mailen naar: infojgz@icare.nl.

Facebook
We hebben ook een facebookpagina, hier zijn leuke weetjes te vinden. https://www.facebook.com/consultatiebureauzeewolde.

Afbeeldingsresultaat voor facebook

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET