Pauze Start

Eerste Hulp

Een tand door de lip, een verstuikte elleboog of een gebroken been. Vroeg of laat krijgt je kind een ongelukje en wat doe je dan?

Regel één is niet in paniek raken. Regel twee is iets doen, maar dan wel het juiste. Daarom is er de EHBO app. Met de EHBO app voor de smartphone heb je altijd de nodige EHBO kennis op zak.

Instructies bij ongevallen                                                                                                                                                                                                                                                                                                             De EHBO-app geeft je kort en bondig instructies bij verschillende ongevallen. Zo weet je altijd precies wat je moet doen. Lukt het je niet om eerste hulp te verlenen? Via deze app vind je ook de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post in een ziekenhuis of huisartsenpost.  Daarnaast heb je de mogelijkheid om direct 112 te bellen.
 
Download de gratis EHBO app voor Apple, Android of Windows 8 telefoons of zoek in de App store van jouw telefoon op 'Rode Kruis'

 

Waar kun je ons vinden?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind snel het consultatiebureau in jouw wijk of gemeente.