Pauze Start

Icare JGZ Harderwijk
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG  Harderwijk
 

Maternale vaccinaties voor zwangeren (22 weken prik) 

Ben je zwanger en wil je de kinkhoest- en/of griepvaccinatie ontvangen? Je bent van harte welkom op ons inloopspreekuur bij CJG Harderwijk (Wethouder Jansenlaan 200):

  • Maandag t/m donderdag van 11:15-12:00 uur.

Het is niet nodig om een afspraak te maken, je kunt gewoon binnenlopen tijdens het aangegeven spreekuur. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via jgz@cjgharderwijk.nl.
Tijdens ziekte of vakanties kunnen openingstijden aangepast zijn. Controleer altijd de meest recente informatie op de website van het CJG: https://www.cjgharderwijk.nl/contact/.

Let op geen spreekuur op maandag 15 juli en donderdag 18 juli, 25 juli, 8 augustus en 15 augustus.

Spreekuur voor bewoners AZC Harderwijk (gebouw van het GZA):

  • Spreekuur van 11.00-12.00 uur.

Let op: zorg ervoor dat je een indentiteitsbewijs bij je hebt.

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.

Prenataal huisbezoek

Tijdens de afspraak voor de 22 weken prik bieden we ook een huisbezoek in de zwangerschap aan. Als je geen gebruik wil maken van de vaccinaties maar wel geïnteresseerd bent in een huisbezoek, kun je een e-mail sturen naar jgz@cjgharderwijk.nl om een afspraak te maken.

Inloopspreekuur

Je bent welkom om zonder afspraak langs te komen tijdens ons inloopspreekuur voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Je kunt langskomen op het CJG Harderwijk (Wethouder Jansenlaan 200) voor een korte vraag, meten/wegen, vaccinaties of herhaling van het oogonderzoek.

• Maandag t/m donderdag van 11:15 tot 12:00 uur.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via jgz@cjgharderwijk.nl.


Wil je nog meer informatie over de 22 weken prik?
Kijk dan hier of download de folder met informatie over de kinkhoestvaccinatie op de RIVM website en kijk hier voor informatie over de griepvaccinatie. 

Om de veiligheid van het gebruik van vaccinaties in de zwangerschap te bewaken, doet bijwerkingencentrum Lareb hier onderzoek.naar. Iedere zwangere vrouw kan hieraan meedoen. Lees hier meer over het onderzoek en vul de vragenlijst in.


Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via portaal.jeugdnoordveluwe.nl. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau van Icare JGZ: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat van Icare JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam van je kind, geboortedatum en woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het portaal.jeugdnoordveluwe.nl, ga naar het inloopspreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

Algemene vragen
Secretariaat Icare JGZ 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of mail infojgz@icare.nl.

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur van 0 t/m 4 jaar is alleen op afspraak. Wil je gebruikmaken van ons inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar jgz@cjgharderwijk.nl dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren. Het inloopspreekuur vindt plaats iedere maandagmorgen van 10.00-11.30 uur en iedere vrijdagochtend van 10.30-12.00 uur.

Let op geen spreekuur! :  maandag 15 juli, donderdag 18 juli,  donderdag 25 juli, donderdag 8 augustus en donderdag 15 augustus

Inloopspreekuur lactatiekundigen
Let op: het lactatiekundig spreekuur is alleen op afspraak.
Iedere 4e donderdag van de maand van 13.00-14.00 uur is er een lactatiekundig inloopspreekuur (behalve op 28 december i.v.m. de feestdagen).

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET