Pauze Start

Icare JGZ Harderwijk
Wethouder Jansenlaan 200
3844 DG  Harderwijk
 

Maternale vaccinaties voor zwangeren (22 weken prik) 
Wil je een afspraak voor de kinkhoestvaccinatie en/of griepvaccinatie? Stuur een mail naar jgz@cjgharderwijk.nl, onder vermelding van 'Maternale vaccinatie', met daarin je naam en telefoonnummer en dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Spreekuur CJG Harderwijk (Wethouder Jansenlaan 200):

  • Maandag van 8.00-9.00 uur;
  • Donderdag van 13.30-14.30 uur. 

Spreekuur voor bewoners AZC Harderwijk (gebouw van het GZA):

  • Spreekuur van 11.00-12.00 uur.

Let op: zorg ervoor dat je een indentiteitsbewijs bij je hebt.

Wanneer je de 22 weken prik komt halen, maak je ook kort kennis met Icare JGZ. Je krijgt onder andere informatie over de jeugdgezondheidszorg en je hoort wat jij/jullie en je kindje kunnen verwachten van ons. En heb je misschien al vragen? Dan kan je die gelijk stellen.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de maternale vaccinaties? Download dan de folder met informatie over de kinkhoestvaccinatie op de RIVM website en kijk hier voor informatie over de griepvaccinatie.
Om de veiligheid van het gebruik van vaccinaties in de zwangerschap te bewaken, doet bijwerkingencentrum Lareb hier onderzoek.naar. Iedere zwangere vrouw kan hieraan meedoen. Lees hier meer over het onderzoek en vul de vragenlijst in.


Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via portaal.jeugdnoordveluwe.nl. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau van Icare JGZ: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat van Icare JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam van je kind, geboortedatum en woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het portaal.jeugdnoordveluwe.nl, ga naar het inloopspreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

Algemene vragen
Secretariaat Icare JGZ 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of mail infojgz@icare.nl.

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur van 0 t/m 4 jaar is alleen op afspraak. Wil je gebruikmaken van ons inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar jgz@cjgharderwijk.nl dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren. Het inloopspreekuur vindt plaats iedere maandagmorgen van 10.00-11.30 uur en iedere vrijdagochtend van 10.30-12.00 uur.

Inloopspreekuur lactatiekundigen
Let op: het lactatiekundig spreekuur is alleen op afspraak.
Iedere 4e donderdag van de maand van 13.00-14.00 uur is er een lactatiekundig inloopspreekuur (behalve op 28 december i.v.m. de feestdagen).

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET