Pauze Start

Icare JGZ Nijeveen

Icare JGZ Nijeveen
Nieuweweg 27
7948 AA  Nijeveen

Inloopspreekuren
Er zijn geen inloopspreekuren in Nijeveen. Je kunt op afspraak op het inloopspreekuur van het consultatiebureau Meppel terecht. Wil je gebruikmaken van het inloopspreekuur, stuur dan een mailtje naar jgzmeppel@icare.nl, dan kunnen wij een tijdstip voor je reserveren.

Het inloopspreekuur in Meppel vindt plaats:

  • Iedere 2e dinsdag tijdens het consultatiebureau.

In de maanden juli en augustus is er geen inloopspreekuur.

Afspraak maken of wijzigen bij het consultatiebureau
Dit kan online via het klantportaal Jeugddossier. Lukt het niet online om een afspraak te maken of af te zeggen, bel dan met het afsprakenbureau: 088 383 3100 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.00-12.00 uur). Op woensdag en vrijdag kun je je afmelding doorgeven aan het secretariaat van Icare JGZ via infojgz@icare.nl, onder vermelding van de naam en geboortedatum van je kind en de woonplaats.
Goed te weten: als je een afspraak afzegt is het vaak lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te maken.

Geen afspraak op het consultatiebureau, maar wel een dringende vraag over opvoeden en opgroeien?
Stel je vraag in het klantportaal Jeugddossier, ga naar het inloopspreekuur voor o.a. vragen over de lengte/gewicht van je kind, een vaccinatie of overleg over voeding. Of bel, wanneer je een dringende vraag hebt, naar Altide (24/7 bereikbaar) via 0900 8833. Lees hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

Algemene vragen
Voor algemene vragen kun je bellen naar het secretariaat van Icare JGZ via 088 383 3101 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-16.30 uur) of door te mailen naar: infojgz@icare.nl.

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET